15 Nisan 2012 Pazar

dermoid

Enfeksiyon, iltihap dediler, pek yayılmış, iyi tedavi uygulamamışlar dediler, hepsi külliyen yalanmış. Asıl kendileri pek yanlış bir tedavi uygulamış, boş yere  onca gereksiz ve ağır ilacı almama sebep olmuşlar. Meğersem kistmiş, dermoid kisti. Doğuştan oluşan, kendini diğerlerine oranla daha zor belli eden bir kist. Neyse ki, süper doktorumu buldum, teşhisi koydu, acilen ameliyatını yaptı, beni bu dertten kurtardı.

Doktorluk zor iş, on kere dünyaya gelsem, onunda  da doktor olamam. Ama her olan da layığıyla yapmıyor ne yazık ki..İnsan beşer,kuldur şaşar demeyin. Gerekli özeni gösterip şaşana lafım yok, ama bazıları bildiğiniz baştan savıyor. Kutsallık falan hep laf. Allah önce sağlık versin ama kaderimizde hastalık varsa doktorun iyisini, hemşirenin eli hafifini nasip etsin der, sağlıklı günler dilerim!

4 yorum:

  1. Çok şanslısınız ki iyi bir doktor bulmuşsunuz.. Biz hatalı teşhisler yüzünden geç kaldık ve kardeşimi kaybettik beyin tümöründen.. ALLAH kimseye vermesin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok üzgünüm..yorumunuzu yeni okudum,kaybınıza teselli olacak hiçbir cümle olamaz. Kavuşacağınızı düşünün özleminiz dayanılmaz geldikçe..Bir gün buluşacağız çünkü hepimiz!

      Sil
  2. Bir terzi değiller nihayetinde, hatalar pek te kabul edilebilir olmuyor.:) O mesleğe gerçekten yatkın olmayan, yeteneği olmayan doktor olmamalı bence.

    Bahsi geçen kumaş parçası değil çünkü, can.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyisi hiç hastalanmamak için çok iyi bakmak kendimize..:)

      Sil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails